Duitse herder omheining

Duitse herders zijn een van de meest geliefde hondenrassen. Ze hebben niet alleen schattige grote oren en een pluchen vacht, ze zijn ook uitzonderlijk slim en loyaal. Omdat ze gefokt zijn als werkhonden, hebben ze extreme niveaus van energie en nieuwsgierigheid. Dat kan ze behoorlijk lastig maken voor een nieuwe hondeneigenaar. Voordat je jouw nieuwe harige vriend mee naar huis neemt is het goed om een omheining voor in de achtertuin te hebben. Deze omheining zorgt ervoor dat jouw Duitse herder niet weg kan lopen als hij bijvoorbeeld achter dieren aan wil rennen.

Installeer een hoge omheining voor je Duitse Herder

Duitse herdershonden hebben veel ruimte nodig om rond te rennen, waarvoor een omheining een goede oplossing biedt. Als je ze de hele dag binnen houdt, zal hun overmatige energie en angst ertoe leiden dat ze je vloer kapotbijten en in dingen gaan zitten waar ze niet mogen komen. Je kunt ze echter niet zomaar in een open tuin laten rondrennen. De eerste keer dat jouw huisdier een eekhoorn of een ander klein dier ziet, zal het waarschijnlijk wegrennen en mogelijk nooit meer teruggezien worden. Zelfs een kleine omheining van kettingschakels is niet voldoende; volwassen Duitse herders kunnen gemakkelijk over gewone omheiningen van kettingschakels klimmen en springen.

Bekijk hier de bestverkochte Duitse Herder omheiningen op Bol.com.

duitse herder omheining

Waarom een omheining voor je Duitse Herder?

Voordat jij jouw Duitse herder mee naar huis neemt, kan je het beste een hoge omheining rond jouw achtertuin laten plaatsen of deze zelf plaatsen door de omheiningen van Bol.com te gebruiken. Schuttingen zijn glad, zodat jouw hond ze niet kan beklimmen als een ladder. Bovendien zorgt een privacyhek ervoor dat jouw hond niet naar buiten kan gluren en niet naar iedereen kan blaffen die voorbijkomt. Neem contact op met een gerenommeerde omheiningsbouwer om de kosten en het ontwerp van een goede omheining te bepalen die jouw nieuwe Duitse Herder de vrijheid zal geven om buiten rond te lopen zonder te ontsnappen.