Duitse herder deken

Wanneer het ergens erg koud of nat is is het misschien goed om een deken voor je Duitse herder te kopen. Duitse herders hebben het net zo vaak koud als ieder ander dier op aarde. Hoewel ze een dubbele vacht hebben die ze warm houdt, is zelfs dat niet genoeg om ze warm te houden in vrieskou. De meeste Duitse Herders verdragen goed koud weer – zelfs extreme omstandigheden, zoals je die in een typische Nederlandse winternacht kunt aantreffen. Maar met de populariteit van pluche en gecoate variëteiten van de Duitse Herder, waarvan de vacht niet zo waterafstotend is als die van hun stock-coat tegenhangers. Moet een speciale vermelding worden gemaakt voor de waarde van Duitse herder dekens en -schoenen.

duitse herder deken

De Duitse Herder deken

Op Bol.com kan je een geweldige Duitse herder deken die in stijl vergelijkbaar is met een paarden winterdeken vinden, en zal helpen om ze droog en warm te houden. Deze dekens zijn een beetje anders dan de normale ‘kleding’ voor een hond omdat ze er niet uitzien als “kleine honden kleren” en met hun verstelbare borst en buik riemen, zijn ze zeer gemakkelijk aan en uit te trekken. Deze dekens zijn niet alleen voor pluche en gecoate Duitse herders, ze zijn een geweldige manier om elke hond warm te houden, vooral jonge honden en senioren.

Duitse herder schoenen

Naast een Duitse herder deken is het misschien goed om ook schoenen voor jouw hond te kopen. Hondenschoenen zijn een hit or miss. Als jouw hond bijzonder tolerant is, of als hij eerder verwondingen aan zijn poten heeft gehad, is het iets waar je misschien naar wilt kijken. Ze kunnen jouw hond veel bescherming bieden, vooral als je in de binnenstad woont, waar jouw hond in aanraking kan komen met zout en andere chemicaliën die aan de straat en het trottoir zijn toegevoegd terwijl hij door de sneeuw loopt. Met een Duitse herder deken en twee paar schoenen komt jouw hond goed de winter door!