Duitse herder bench

De grootte van de Duitse herder bench moet groot genoeg zijn voor jouw hond om zich volledig kan omdraaien, rechtop te zitten zonder zijn kop te stoten en op zijn zij te liggen met gestrekte poten. Dus, je hebt een behoorlijk grote bench nodig voor een Duitse Herder. Als minimum heb je waarschijnlijk een bench van 60 centimeter nodig. De meeste mensen vinden een grote bench het beste. Vooral als ze een grotere, of mannelijke Duitse herder hebben. Maar misschien moet je zelfs voor een iets grotere optie gaan. Benches voor de Duitse herder zijn er in heel veel verschillende maten, zelfs tot 100 centimeter. Bekijk hier de Duitse herder benches die je op bol.com kunt vinden. 

Is Een grote bench voor de Duitse Herder altijd het beste?

Als Duitse herder benches in zulke grote maten verkrijgbaar zijn, waarom dan niet gewoon de grootst mogelijke bench kopen? Voor sommige mensen is het een kwestie van ruimte. Hoe groter de bench, hoe moeilijker het kan zijn om er ruimte voor te vinden in het huis. Maar een bench die te groot is voor de hond kan ook om andere redenen problemen opleveren. Als je jouw hond zindelijk maakt, kan hij de helft van een grote bench als toilet gebruiken, in plaats van alleen om in te slapen. Het trainen van jouw Duitse herder gaat veel gemakkelijker als je een bench kiest die goed bij hem past. 

duitse herder bench

Het gebruik van een honden bench

Als je nog nooit een Duitse herder bench hebt gebruikt, vraag je je misschien af of je er eigenlijk wel een nodig hebt. Honden benches hebben een aantal geweldige toepassingen. Een manier waarop een bench voor Duitse Herders nuttig kan zijn, is om bepaalde gebieden in het huis veilig te houden. Als jouw Duitse herder puppy graag graaft en aan dingen kauwt, kan een bench een redder in nood zijn als je zelf even het huis uit bent. Een bench zorgt ervoor dat je Duitse herder geen toegang heeft tot ruimtes in huis die verboden zijn als jij er niet bent om toezicht te houden.

Hun eigen ruimte

Ook al willen hondeneigenaren het misschien niet horen, soms willen onze honden een beetje rustige tijd voor zichzelf! Als je een bench hebt, kan het zijn dat je Duitse Herder er zelf in gaat liggen, gewoon om te ontspannen! Tenslotte zijn honden van nature schuwe dieren. Als je ooit een puppy hebt gehad, weet je dat er momenten zijn dat ze overprikkeld kunnen raken. Vooral als ze veel tijd doorbrengen met spelen met je vrienden, familie, kinderen of andere honden. Een bench is een geweldige plek voor jouw Duitse herder puppy om te kalmeren als hij overprikkeld raakt. Het helpt om de puppy af te zonderen van alle opwinding in huis, en geeft hem de kans om af te koelen.

Is het nodig om een Duitse Herder puppy in een bench te stoppen?

Als je je afvraagt hoe groot een bench voor een Duitse Herder moet zijn, vraag je je misschien ook af of je een puppy wel in een bench moet doen. Veel mensen vinden dat ze hun Duitse Herder puppy prima kunnen opvoeden zonder bench. Echter, het heeft een aantal echt grote voordelen. Een bench kan helpen bij zindelijkheidstraining, prikkelbaar, onhandelbaar gedrag, en zelfs bij destructieve neigingen. Als je een bench koopt voor een puppy, moet je er rekening mee houden dat de maat van de Duitse Herder bench anders zal zijn voor een jongere, kleinere hond!