Duitse herder bench

De grootte van de Duitse herder bench moet groot genoeg zijn voor jouw hond om zich volledig kan omdraaien, rechtop te zitten zonder zijn kop te stoten en op zijn zij te liggen met gestrekte poten. Dus, je hebt een behoorlijk grote bench nodig voor een Duitse Herder. Als minimum heb je waarschijnlijk een bench van 60 centimeter nodig. De meeste mensen vinden een grote bench het beste. Vooral als ze een grotere, of mannelijke Duitse herder hebben. Maar misschien moet je zelfs voor een iets grotere optie gaan. Benches voor de Duitse herder zijn er in heel veel verschillende maten, zelfs tot 100 centimeter. Bekijk hier de Duitse herder benches die je op bol.com kunt vinden. 

Is Een grote bench voor de Duitse Herder altijd het beste?

Als Duitse herder benches in zulke grote maten verkrijgbaar zijn, waarom dan niet gewoon de grootst mogelijke bench kopen? Voor sommige mensen is het een kwestie van ruimte. Hoe groter de bench, hoe moeilijker het kan zijn om er ruimte voor te vinden in het huis. Maar een bench die te groot is voor de hond kan ook om andere redenen problemen opleveren. Als je jouw hond zindelijk maakt, kan hij de helft van een grote bench als toilet gebruiken, in plaats van alleen om in te slapen. Het trainen van jouw Duitse herder gaat veel gemakkelijker als je een bench kiest die goed bij hem past. 

duitse herder bench

Het gebruik van een honden bench

Als je nog nooit een Duitse herder benche hebt gebruikt, vraag je je misschien af of je er eigenlijk wel een nodig hebt. Honden benches hebben een aantal geweldige toepassingen. Een manier waarop een bench voor Duitse Herders nuttig kan zijn, is om bepaalde gebieden in het huis veilig te houden. Als jouw Duitse herder puppy graag graaft en aan dingen kauwt, kan een bench een redder in nood zijn als je zelf even het huis uit bent. Een bench zorgt ervoor dat je Duitse herder geen toegang heeft tot ruimtes in huis die verboden zijn als jij er niet bent om toezicht te houden.

Hun eigen ruimte

Ook al willen hondeneigenaren het misschien niet horen, soms willen onze honden een beetje rustige tijd voor zichzelf! Als je een bench hebt, kan het zijn dat je Duitse Herder er zelf in gaat liggen, gewoon om te ontspannen! Tenslotte zijn honden van nature schuwe dieren. Als je ooit een puppy hebt gehad, weet je dat er momenten zijn dat ze overprikkeld kunnen raken. Vooral als ze veel tijd doorbrengen met spelen met je vrienden, familie, kinderen of andere honden. Een bench is een geweldige plek voor jouw Duitse herder puppy om te kalmeren als hij overprikkeld raakt. Het helpt om de puppy af te zonderen van alle opwinding in huis, en geeft hem de kans om af te koelen.

Is het nodig om een Duitse Herder puppy in een bench te stoppen?

Als je je afvraagt hoe groot een bench voor een Duitse Herder moet zijn, vraag je je misschien ook af of je een puppy wel in een bench moet doen. Veel mensen vinden dat ze hun Duitse Herder puppy prima kunnen opvoeden zonder bench. Echter, het heeft een aantal echt grote voordelen. Een bench kan helpen bij zindelijkheidstraining, prikkelbaar, onhandelbaar gedrag, en zelfs bij destructieve neigingen. Als je een bench koopt voor een puppy, moet je er rekening mee houden dat de maat van de Duitse Herder bench anders zal zijn voor een jongere, kleinere hond!

Duitse herder bench kopen

Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het kopen van een Duitse Herder bench:

1. Grootte van de bench: Kies een bench die groot genoeg is voor je Duitse Herder om comfortabel in te staan, liggen en draaien. Een goede richtlijn is om de lengte van je hond van neus tot staart te meten en daar enkele centimeters aan toe te voegen. Hierdoor heeft je hond voldoende ruimte om zich te bewegen en zich comfortabel te voelen.

2. Stevigheid en duurzaamheid: Duitse Herders zijn krachtige honden, dus zorg ervoor dat de bench stevig en duurzaam is. Kies een bench gemaakt van hoogwaardig materiaal, zoals stevig metaal of kunststof, dat bestand is tegen het actieve gedrag van je hond.

3. Deuropening: Let op het type deuropening van de bench. De meeste benches hebben een enkele deur aan de voorkant, maar sommige modellen hebben ook een tweede deur aan de zijkant. Een extra deur kan handig zijn bij het plaatsen van de bench in verschillende posities in huis.

4. Beveiliging: Controleer of de bench is voorzien van een veilige vergrendelingssysteem om te voorkomen dat je hond ontsnapt. Een stevige vergrendeling is vooral belangrijk als je hond de neiging heeft om te proberen de bench te openen.

5. Gemak van reiniging: Kies een bench met een verwijderbare bodem of een lade om gemakkelijk schoon te maken in geval van ongelukjes. Een gemakkelijk schoon te maken bench is ook handig bij het houden van de leefomgeving van je hond schoon en fris.

6. Opvouwbaarheid en draagbaarheid: Als je van plan bent de bench vaak te verplaatsen of mee te nemen tijdens het reizen, overweeg dan een opvouwbaar model dat gemakkelijk in elkaar te zetten en te transporteren is.

7. Comfort: Plaats een zachte hondenmat of deken in de bench om het comfort van je Duitse Herder te vergroten. Comfortabele bekleding helpt je hond zich op zijn gemak te voelen in de bench.

Bekijk hier de bestverkochte Duitse Herder benches op Bol.com