Duitse herder accessoires

Er zijn een aantal accessoires die je moet kopen voor een Duitse Herder pup of volwassen hond waar je niet over kunt onderhandelen – je kunt ze simpelweg niet opvoeden zonder deze items. Andere dingen zijn weer leuk om te hebben, of hun belang zal afhangen van je levensstijl, en puppy opvoeding keuzes. Dingen als een halsband, tuigje en riem zijn belangrijk voor de veiligheid en training van jouw hond. Je hebt ze misschien niet allemaal nodig. En misschien heb je sommige dingen niet meteen nodig. Daarnaast mogen ook Duitse herder accessoires zoals hondenspeeltjes en traktaties niet vergeten! 

Duitse herder accessoires

Duitse herder accessoires halsband

De halsband is een van de eerste Duitse herder accessoires die je nodig gaat hebben. Je hebt verschillende soorten halsbanden zoals lederen of stoffen. De stoffen halsbanden hebben onze voorkeur want ze zijn licht, gemakkelijk schoon te maken en worden niet stijf als ze nat worden, zoals lederen halsbanden. Halsbanden kunnen worden gepersonaliseerd met informatie, zodat iemand jouw pup weer terug kan vinden wanneer hij is weggelopen. Hierdoor is de halsband een van de belangrijkste Duitse herder accessoires. 

Duitse herder accessoires tuigje

Voor sommige Duitse herder eigenaren vallen tuigjes in de categorie “optioneel extra, niet echt nodig”. Ze zijn moeilijker voor een wriemelende puppy om uit te glijden dan een halsband. Als je puppy plotseling het einde van de lijn bereikt, verdeelt een tuigje de klap over een groot deel van de spieren, in plaats van het te concentreren op een klein deel van het kwetsbare keelweefsel.

Om dezelfde reden is een tuigje veiliger dan een halsband om jouw hond in een voertuig vast te houden. En ze maken het gemakkelijker om jouw Duitse herder puppy veilig onder controle te houden tijdens de training. Bovendien zijn er veel tuigjes op de markt waaruit je kunt kiezen, van lichtgewicht en wasbaar tot tuigjes met extra veiligheidsvoorzieningen voor ’s nachts wandelen. Bekijk hier de Duitse Herder tuigjes die echt op jouw accessoire lijst moeten komen te staan. 

Meer Duitse Herder Accessoires?

Zie ook een link naar de Hondenwinkel op Bol voor alle accessoires voor Duitse Herders