Duitse herder knuffel

Duitse herder knuffels en pluche Duitse herders zijn er in een grote verscheidenheid van maten en stijlen. Er zijn realistische opgezette Duitse herders, kleine pluche Duitse herders, en grote herdershonden te vinden. Een pluche Duitse herder is een prachtig en leuk knuffeldier dat zal zorgen voor ontelbare uren van plezier en zal een trouwe metgezel voor de komende jaren te zijn. Duitse Herders zijn verkrijgbaar in zittende, liggende en staande positie, zodat je precies de juiste stijl kunt kiezen die bij jouw behoeften past. Duitse Herders worden algemeen erkend om hun intelligentie en vaardigheden in gehoorzaamheidstraining en worden vaak gebruikt door de politie en het leger voor belangrijke taken. Knuffel Duitse Herders worden algemeen erkend om hun aanbiddelijkheid en knuffelbaarheid en worden vaak gebruikt door kinderen en volwassenen. 

Duitse Herder Aurora knuffel

Aurora Knuffel

Eindelijk, een Duitse herder knuffelhond die zich aan je voeten opkrult! De Liggende Duitse Herder van is uniek en ligt plat met haar hoofd naar beneden. De achterpoten liggen aan de zijkant van haar lichaam en haar voorpoten zijn recht naar buiten gericht aan weerszijden van haar hoofd. Als we zeggen dat dit een liggende Duitse herder knuffel is, liegen we niet! De unieke liggende houding is ongelooflijk schattig en maakt de grote herdershond een uitstekende knuffel. Er zijn veel dingen die je met de liggende herder kunt doen, maar één ding dat je zeker zult willen doen is opkrullen en knuffelen. Ongelooflijk zachte pluche vacht en een slungelig, zacht lichaam maken deze Duitse herder knuffel een genot om te knuffelen en vast te houden. 

duitse herder knuffel

Duitse herder natuur knuffel

Levende Natuur Duitse Herdershond

Je weet nooit wanneer je een kleine vriend nodig hebt, dus het is het beste om een kleine Duitse herder knuffel altijd in de buurt te hebben! Met de grootte van deze knuffelhond is dat heel gemakkelijk te doen. Hij past precies in je zak, tenzij je zakken vol zitten met andere dingen. Je zou deze kleine knuffel hond waarschijnlijk in je zak kunnen houden met een tros jelly beans, maar dat raden we echt af. Te plakkerig! De kleine pluche Duitse herder is ongeveer 15 centimeter groot, heeft realistische kleuren en is superzacht. Je zult ruimte willen maken voor deze kleine Duitse herder knuffel vriend, wat niet moeilijk zal zijn omdat hij zo heerlijk klein is. 

Realistische knuffel Duitse Herder

Realistische Duitse herder knuffel

De Duitse herder knuffel van living nature is een prachtig gemaakte opgezette hond met ras getrouwe kleuren en details die Duitse herder fanaten en hondenliefhebbers zullen verrukken tot het einde. Met een lengte van 28 centimeter en een hoogte van 24 centimeter, heeft deze opgezette Duitse herder een ongelooflijk zachte zwart en tan vacht en perfect gecoupeerde oren. Dit Duitse herder knuffeldier is de beste manier om een gloednieuwe hond mee naar huis te nemen zonder extra verantwoordelijkheid op zich te nemen! Net als alle Duitse herder knuffels in dit lijstje, is deze pluche Duitse herder gemaakt van allemaal kind veilige materialen, is streng getest voor kwaliteitsborging, en voldoet of overtreft de Nederlandse veiligheidsnormen. De Duitse Herder knuffel wordt aanbevolen voor leeftijden van twee en ouder en kan gemakkelijk in de wasmachine gewassen worden.

Bekijk hier alle Duitse Herder Knuffels op Bol.com.