Autobench Duitse herder

Veilig reizen voor jouw Duitse herder moet een topprioriteit zijn als je op weg gaat met een autobench.  Of het nu gaat om een snelle trip naar een park of naar de dierenarts, of om een langere reis of vakantie, je moet ervoor zorgen dat jouw trouwe vriend veilig en beschermd is, net als ieder ander lid van het gezin. We raden je aan vooruit te plannen en jouw hond langzaam te laten wennen aan het gebruik van een autobench voor jouw Duitse herder.  

Duitse Herder leren wennen aan autobench

Als jouw Duitse herder niet gewend is om in een autobench te reizen, neem dan wat tijd om hem te laten wennen aan het verblijf in de auto.  Zelfs gewoon instappen, rustig een traktatie nemen, en dan weer uitstappen kan het als een prettige ervaring versterken.  Het hebben van een hond die gemakkelijk in te laden is – net als paarden – kan zorgen voor minder stressvolle reizen.  Maak in het begin korte ritjes totdat iedereen tevreden en zo rustig mogelijk is. Zo kan jouw Duitse herder goed wennen aan de autobench.

autobench duitse herder

Waarom een autobench voor je Duitse herder? 

Een Duitse herder autobench helpt bij de drie belangrijkste doelstellingen en redenen waarom wij onze honden graag in een bench hebben tijdens het reizen in de auto: Om te voorkomen dat jouw hond gewond raakt als je de pech heeft een ongeluk te krijgen van welke aard dan ook. Om te voorkomen dat jouw hond zichzelf, jou of andere passagiers verwondt, denk maar aan een hond van 80 pond of meer die jou op snelheid raakt. En om te voorkomen dat jouw Duitse herder ontsnapt en ofwel verder gewond raakt in een staat van paniek en angst of nog meer ongelukken veroorzaakt terwijl hij losloopt. Kortom, allemaal belangrijke redenen om een autobench aan te schaffen voor je Duitse Herder. 

Autobench opties Duitse Herder 

In het algemeen zullen de meeste Duitse Herder eigenaren op zoek zijn naar een grote of extra grote autobench, en in termen van materiaal en stijl zijn er verschillende opties om uit te kiezen: 

  • Draad en gaas autobench – lichtgewicht en veel luchtstroom – niet ontworpen om jouw Duitse herdere beschermen bij een ongeluk. Aan de goedkopere kant van de markt.
  • Inklapbare autobenches – lichtgewicht en handig voor niet regelmatig reizen 
  • Aluminium autobench – deze heavy duty kratten bieden de beste bescherming voor uw hond met een aantal ontworpen / geschikt voor honden met extreme verlatingsangst.  Vaak het beste links in uw voertuig als een permanente armatuur.
  • Speciale gegoten autobenches – sterk en goed gemaakt – beschikbaar als een op maat gemaakte online en in dierenwinkels.

Bekijk hier het autobench assortiment voor Duitse herders op Bol.com.