Review: Duitse Herder Handboek (Guus Jansen)

In dit artikel geef ik een review van het Handboek voor de Duitse herder, geschreven door Guus Jansen.

De Duitse Herder is in Nederland een van de populairste hondenrassen. Onder andere om zijn intelligentie en trouwheid. Maar er zijn ook andere eigenschappen om rekening mee te houden. De hond is aanhankelijk en heeft veel aandacht nodig. Hij heeft veel energie. Dit kan resulteren in:
– Rondjes rennen door en om het huis
– Het slopen van spullen
– Hard blaffen

Zoals elke hond, heeft ook deze zijn eigen gebruiksaanwijzing. Het is belangrijk om op de juiste manier om te gaan met de Duitse Herder. Hier is gelukkig een praktische oplossing voor

De oplossing is het ebook, het ‘Duitse Herder Handboek’. Dit boek claimt dat het alle oplossing heeft voor het probleemgedrag van de hond. Daarnaast lees je alles over het verzorgen en opvoeden van deze hond. Of deze claims kloppen lees je in het vervolg van deze review van het Duitse Herder Handboek

duitse herder handboek

Review van de verkoper Duitse Bulldog handboek 

Review van de ontwikkelaar. De ontwikkelaar van het Duitse Herder handboek is genaamd Guus Jansen. Als we kijken op de verkooppagina staat er netjes alle benodigde informatie:
– KVK
– Adres
– Bedrijfsnaam

Hier zijn geen verdere noemenswaardigheden. Wat ook fijn is dat er nergens slechte reviews te vinden zijn of negatieve informatie over Guus.  

Wat kan je leren in het Handboek voor de Duitse Herder?
Je krijgt een hoop boeken na het aanschaffen van het Duitse Herder handboek. Zo krijg je enkele boeken in PDF formaat. Elk van de boekjes is gespecialiseerd in een bepaald topic rondom de Duitse Herder. 

Het hoofdboek is het e-book, Duitse Herder Handboek. Hierin lees je alles over het uitzoeken van een Duitse Herder, over het trainen, voeden en opvoeden. Dit boekje bestaat uit bijna 200 pagina’s en is geschreven op een prettige manier. De informatie is van hoge kwaliteit en biedt daardoor echt meerwaarde. 

Bonussen
Naast het handboek voor de Duitse Herder krijg je ook enkele bonussen. Dit zijn ook ebooks, waar we ook een review van hebben gemaakt:

Diverse bonussen

Naast het hoofd handboek de Franse Bulldog geheimen krijg je ook diverse bonussen in de vorm van ebooks, welke we ook reviewed hebben: 

  1. Honden training geheimen (27 pagina’s). Leer van alles over het trainen van honden. Wat moet je juist wel doen en wat juist niet? 
  2. Tips om je puppy te verzorgen en trainen (27 pagina’s). Hier staat  basisinfo beschreven voor het trainen, uitzoeken en verzorgen van een pup. 
  3. De Perfecte Duitse Herder (36 pagina’s). Hierin leer je hoe jij de Leer hoe je problemen rondom gedrag kunt voorkomen, Leer hoe je de baas kan worden over je hond. 
  4. Je Duitse Herder laten komen op commando (16 pagina’s). Door middel van enkele tips en tricks kan je dit eenvoudig leren aan je Duitse Herder. 
  5. Levenslange updates. 

Kortom, naast het uitgebreide handboek voor de Duitse Herder krijg je enkele handige bonus boeken waar je ook veel praktisch toepasbare informatie uit kunt halen.  

Wat is de prijs van het handboek voor de Duitse Herder?

De prijs van het handboek voor de Duitse Herder is 37 euro. Dit is een prima prijs voor alle waardevolle info die je krijgt. Voor vergelijkbare boeken ben je op het internet vaak een stuk duurder uit. 

Eindoordeel – Duitse Herder handboek review

Tot slot ons eindoordeel van de review. Mocht je een Duitse Herder willen aanschaffen, of als je een pup of volwassen hond in huis hebt lopen. Komt het Duitse Herder handboek van pas. De tips zijn handig voor het aanleren van correct gedrag of het afleren van foutief gedrag. Het boek is echt van meerwaarde dus. 

Nergens op het internet staan klachten over de books. Daarnaast is er een niet goed geld terug garantie. Als je niet tevreden bent kan je dus je geld makkelijk terug krijgen. Hierbij een link voor meer info over het Duitse Herder Handboek. 

Mocht je meer vragen hebben naar aanleiding van deze review, mail ons op info@duitseherderblog.nl

Duitse herder handboek

Duitse Herder Handboek downloaden