Duitse herder kussen

We hebben allemaal onze slaap nodig en een goed kussen om op te liggen, het is hetzelfde voor je Duitse herder. Volgens onderzoek, brengen onze hondachtige maatjes veel van hun tijd slapend door. Honden brengen ongeveer 10% van hun slaaptijd door in de REM slaap. Ze krijgen niet zoveel diepe slaap als wij, dus hebben ze meer dutjes nodig om voldoende rust te krijgen voor herstel. Waar je Duitse herder slaapt is essentieel. Als je bundel van vreugde op de koude vloer slaapt of buiten op een winderige en koele plaats is dit niet goed Het is tijd om jezelf te wapenen met een beetje kennis, zodat je een kussen kunt vinden dat werkt en doet wat het belooft. Op deze manier kan je de juiste beslissing nemen voor de gezondheid en het comfort van jouw Duitse herder kussen

duitse herder kussen

Duitse Herder Slaapgewoontes

Voordat je kunt beginnen met de basis van het kiezen van een kussen voor je Duitse herder, moet je eerst iets weten over de slaapgewoonten van je hond. De hoeveelheid slaap die een hond nodig heeft, hangt af van verschillende factoren. Jongere en oudere honden hebben de neiging om meer te slapen. Oudere Duitse herders moeten rusten en hun energie behouden. Een Duitse herder pup zit vol energie en stuitert rond tot hij uitgeput is, dus heeft hij minder behoefte aan nieuwe slaap. Een actieve hond, zoals een werkhond, heeft de neiging om minder te slapen. Verveelde honden slapen meestal meer. De grotere Duitse herders slapen meestal meer op hun kussen dan de kleinere, ze kunnen wel 18 uur per dag slapen.

Belangrijke punten kussen Duitse Herder

Er zijn een paar basisdingen als het gaat om het kopen van een kussen voor je Duitse herdershond. Zorg ervoor dat er opkrulruimte is voor uw hond. Duitse herders houden ervan om zich op te krullen en uit te rekken. Dat betekent dat het bed extra ruimte moet hebben, vooral in de breedte van het bed. Ritsen van slechte kwaliteit falen, en ze falen snel. Het is vervelend als het bed van hoge kwaliteit is, en de fabrikant beknibbelt en de rits van een dun plastic materiaal maakt. Je weet wat er daarna gebeurt. Zorg ervoor dat je op zoek gaat naar kwaliteitsritsen bij het kiezen van een kussen voor je Duitse herder. Kijk bijvoorbeeld op Bol.com voor de juiste kussen voor jouw Duitse herder.