Duitse herder brokken

In dit blog alles over de brokken die jouw Duitse Herder nodig heeft. De beste voeding voor Duitse Herder puppy’s is ontworpen om de gezonde groei en ontwikkeling van een groot, actief ras te ondersteunen. Duitse Herders zijn sterke, intelligente honden. Ze zijn generaties lang gefokt om hard te werken. Omdat het een groter ras is, is het belangrijk dat ze als pup niet te snel groeien en het risico lopen eventuele gewrichtsproblemen te verergeren. Maar ze hebben ook de juiste voedingsstoffen nodig om fit en sterk op te groeien. Hierdoor is het goed om je te verdiepen in welke brokken jouw Duitse herder nodig heeft. 

Wat zijn de beste voor Duitse Herder puppy’s?

De beste brokken voor een jonge Duitse herder is een voer dat een gezonde ontwikkeling ondersteunt, en ook nog eens lekker smaakt. Gelukkig zijn er op dit moment veel goede opties op de markt die jouw hond een goede start in het leven zullen geven. Honden zijn carnivoren. Hoewel ze groenten en fruit eten, is hun natuurlijke dieet gebaseerd op vlees. Dit betekent dat hun voeding een hoog eiwit- en vetgehalte moet hebben. Duitse Herders hebben ook een dikke vacht en verharen het hele jaar door. Het vetgehalte in de voeding van jouw Duitse herder helpt om zijn huid en vacht in goede conditie te houden. Kies dus voor brokken voor jouw Duitse herder met eiwitten en vet. 

duitse herder brokken

Beste brokken voor Duitse Herder puppy energieniveau

Over het algemeen eten Duitse Herder puppy’s meer brokken dan volwassen honden. Het zijn nieuwsgierige, zeer drukke kleine wezentjes die een groot deel van de dag besteden aan het verkennen van hun omgeving en spelen. Zulke hoge activiteitsniveaus in combinatie met een snelle groei vereisen veel brandstof om ze op de been te houden! Als groot hondenras heeft het groeiende lichaam van jouw pup een bijzondere mix van voedingsstoffen nodig om goed groot te worden en gezond te blijven. Duitse herder pups stoppen niet met groeien en zijn pas na 12 tot 24 maanden klaar om volwassen voer te eten. Te vroeg overschakelen op volwassen Duitse herder brokken kan het risico op blijvende heup- en gewrichtsschade bij de hond verhogen.

Brokken voor volwassen Duitse herders

Duitse herder pups hebben speciale brokken nodig, maar hebben volwassen Duitse herders ook speciale brokken nodig? Dat hangt af van de leeftijd van de hond. Volwassen Duitse herders kunnen vrijwel elk merk hondenvoer van goede kwaliteit eten. Maar om het risico op verlammende heupaandoeningen te verlagen, moeten herder pups een voeding krijgen die veilig is voor puppy’s van grote rassen. Bekijk hier de verschillende soorten brokken voor Duitse herders op Bol.com.