Duitse herder boek

Wie wist dat er zoveel te weten viel over één hondenras, gelukkig is al deze info over de Duitse herder gebundeld in diverse boeken? Iedereen die ooit een goed opgevoede, goed aangepaste Duitse Herder heeft gezien, weet hoe lief en meelevend deze honden kunnen zijn. Ze zijn misschien gefokt als waakhonden, maar het zijn schatjes, en als ze met de juiste zorg en liefde worden grootgebracht, zijn het trouwe metgezellen die echt de beste honden zijn. Als je op zoek bent naar een hond die intelligent, lief en loyaal is, dan is de Duitse Herder precies het ras voor jou! Deze zeer goed trainbare honden maken ze een van de meest populaire rassen in Nederland. Maar wees voorbereid – deze natuurlijke beschermers hebben een beschermende aard die veel zorg en aandacht vereist. Hiervoor kan je het beste een boek over de Duitse Herder aanschaffen. 

duitse herder boek

Duitse Herder boek  1

Over dieren – De Duitse herder 

Dit is waarschijnlijk een van de meest diepgaande boeken die je zult lezen over de verzorging van Duitse Herders. Dit boek volgt een herder van geboorte tot volwassenheid en bespreekt zelfs wat er gebeurt voordat je je pup uit het nest kiest en na de puppytijd. Naast de hoofdstukken, zijn er ook een aantal uitgebreide bijlagen die alles bespreken, van hoe je de lichaamsconditie van je herder kunt beoordelen tot giftige planten die je beter niet in je tuin kunt planten, evenals veelvoorkomende gevaren in huis en op het erf. Het is ongelooflijk diepgaand, wat misschien afschrikwekkend kan zijn voor sommige eigenaren die alleen maar een beetje kennis over hun ras willen, maar het is zeer nuttig voor degenen die hun hond en zijn behoeften volledig willen begrijpen. Kortom, een prachtig boek over de Duitse Herder. 

Duitse herder boek 2

De Duitse herder 

Deze benadering maakt het mogelijk voor een eigenaar om zeer specifieke, noodzakelijke informatie te krijgen over de onmiddellijke groeifase van hun hond. Sommigen geven de voorkeur aan een algemeen overzicht, maar de meeste eigenaren geven de voorkeur aan deze meer gedetailleerde benadering. Dit is een lang boek over de Duitse herder, wat voor sommige eigenaren ontmoedigend kan zijn. Het is echter opgedeeld in kleinere, afzonderlijke hoofdstukken, wat het toegankelijker en functioneler maakt. In plaats van hoofdstukken te hebben die zich afzonderlijk richten op dieet, beweging, training en gedrag, is het zo geschreven dat het boek zeer toegankelijk is voor de Duitse Herder eigenaar.

Duitse herder e boek > onze favoriet

Dan nog een e boek voer de Duitse herder. Het Duitse Herder Handboek. Dit is een training die ingaat op het opvoeden en laten luisteren van de Herder naar de eigenaar.  Eigenlijk zijn het 6 boeken over de Duitse Herder. 1 hoofdboek en 5 extra boeken die ingaan over een belangrijk onderwerp rondom de Duitse Herder.