Duitse herder kennel

Duitse herders kan je overal in Nederland, België en Duitsland legaal uit een Duitse herder kennel halen. Duitse Herders, vandaag de dag vooral bekend om hun nobele dienst als politiehonden, herleiden hun populariteit als huisdieren naar hun glanzende geschiedenis als beroemdheden. Na zorgvuldig fokken in Duitsland in de late 19e eeuw, vonden de pups sterrendom: Ze verschenen vaak op het witte doek en brachten al in 1922 harige pret in films. In feite, zijn ze nog steeds een van de top drie meest populaire rassen om te verschijnen op film en tv. Mede hierdoor zijn ze erg populair als huisdier en overal te vinden in Duitse herder kennels. 

duitse herder kennel

Waarom een Duitse herder uit een kennel

Waarom een Duitse herder uit een kennel? Ten eerste herders zijn slim. Het is geen wonder dat de Duitse herder de keuze diensthond voor de politie zijn, omdat ze een uiterst intelligent en snel lerend ras zijn. Het trainen zal makkelijker en meer de moeite waard zijn dan met veel andere rassen. Schutzhund, een Duits woord voor “beschermhond,” is een sportevenement dat talenten test, zoals speuren, gehoorzaamheid en bescherming. Oorspronkelijk in het leven geroepen om Duitse herders te testen, zal jouw pup zeker beter presteren dan zijn vrienden in het hondenpark. Ze vinden het ook heerlijk om hun baasje een plezier te doen, waardoor ze zich minder snel negatief zullen gedragen. Hierdoor zijn er erg veel Duitse herder kennels in Nederland, België en Duitsland te vinden. 

Actieve gezinnen

Naast dat de Duitse herder erg populair is in kennels doordat ze slim zijn zijn ze ook nog erg geschikt voor actieve mensen. Ze zijn perfect voor actieve gezinnen. Duitse herders zijn de perfecte partners voor hardlopers en wandelaars, want ze houden van beweging en zijn sterk en avontuurlijk. Ze vinden het geweldig om lekker door het bos te ravotten en als jij hier ook van houdt is een Duitse herder ideaal voor jou! Je kan Duitse herders misschien wel bij een kennel bij jou in de buurt vinden.

Gezonde honden

Zorg ervoor dat als je een Duitse herder uit een kennel haalt dat je weet wat de gezondheidsproblemen zijn. De meeste Duitse herders zijn gezond. Met de juiste voeding en voldoende beweging, hebben Duitse Herders weinig grote gezondheidsrisico’s. De belangrijkste risico’s zijn heupdysplasie (CHD) en elleboogdysplasie, die beide te voorkomen zijn. Ze leven over het algemeen zo’n 12 jaar, dus je hebt ook nog genoeg tijd met ze als je ze goed verzorgt. De verzorging van de Duitse Herder begint bij de kennel. 

Aanpassen

De Duitse herder kennel gaat je waarschijnlijk vertellen dat deze hond zich goed kan aanpassen. Hoewel Duitse Herders de voorkeur geven aan grotere tuinen, passen ze zich gemakkelijk aan het leven op een appartement aan, zolang ze maar elke dag voldoende beweging krijgen (minstens een stevige wandeling van 30 minuten). Bovendien is een Duitse Herder, mits goed gesocialiseerd via de kennel en de jeugd, een geweldige speelkameraad voor kinderen en zal hij extreem trouw zijn aan het gezin. Hoewel Duitse Herders vaak afstandelijk zijn ten opzichte van nieuwe mensen, volgen ze uw voorbeeld en zullen ze waarschijnlijk warmlopen voor de mensen waar je van houdt.

Meer info over Duitse Herder kennel

Voor meer info over het Duitse herder kennel en het opvoeden en verzorgen, raden we het Duitse Herder handboek aan. 

 

Duitse herder handboek

Duitse Herder Handboek downloaden