Duitse herder aangeboden

Duitse herder aangeboden? Waar kan je terecht als je op zoek bent naar een Herder. In dit blog informeren we je over de mogelijkheden. 

De Duitse herder is een van de meest populaire hondenrassen in Nederland, niet alleen bekend om hun prachtige uiterlijk en moed, maar ook om hun intelligentie, loyaliteit en daadkracht. Deze honden gedijen op menselijke interactie binnen het gezin en zijn zeer op hun hoede voor vreemden. Ze worden niet graag voor lange perioden alleen gelaten. Respect, vastberadenheid, liefde en lof in gelijke hoeveelheden zijn nodig om Duitse herders te trainen. Mensen die geen ervaring hebben met huisdieren of erg inactief zijn geen goede baasjes voor Duitse herders. Hierdoor komen Duitse herder pups en volwassen erg snel in het asiel. Dit asiel biedt deze Duitse herders als ze gezond zijn weer aan. Het asiel is dan ook een van de plekken waar Duitse Herders worden aangeboden. 

Duitse herder pup aangeboden – uit asiel

Zoek naar Duitse herdershonden redding organisaties of asielen in je omgeving om zo een Duitse herder pup die in het asiel wordt aangeboden uit het asiel te kopen. Deze redding centra geven onderdak aan verloren, ongewenste en misbruikte Duitse herders en hun doel is om de honden naar permanente huizen te krijgen waar ze de juiste liefde en zorg zullen krijgen. Honden hier zijn vaak meer dan een jaar oud, maar soms kom je een Duitse herder pup tegen die beschikbaar is voor adoptie. Je kunt een hond voor adoptie gratis of tegen lage kosten vinden bij asielen. Bel eerst even het asiel op en informeer naar de details. Het kan zijn dat je een kleine vergoeding voor de aangeboden Duitse herder pup uit het asiel moet betalen, afhankelijk van of de hond gesteriliseerd of gecastreerd is, inge├źnt is of een dierenartsonderzoek heeft gehad.

duitse herder aangeboden

Duitse Herder aangeboden – De dierenarts.

Wanneer je niet zelf een redding centrum kan vinden is het mogelijk om jouw dierenarts te vragen naar waar je een aangeboden Duitse Herder kunt kopen. Zoek uit welke hondenwelzijnsorganisaties er in jouw omgeving zijn. Vraag de dierenarts naar reddings- of dierenwelzijnsgroepen in de omgeving. De plaatselijke dierenwinkel of trimsalon in de buurt kan u misschien ook informatie geven. Een ander alternatief is het gebruik van middelen zoals Pet Finder. Op deze website kan je zoeken naar dierenwelzijnsorganisaties bij jou in de buurt. Zo kan je makkelijk een goed asiel vinden die Duitse herders aanbiedt om jouw Duitse herder pup uit te kopen.

Aangeboden Duitse Herder – Creativiteit 

Wees ook creatief om op zoek te gaan naar aangeboden Duitse Herders. Kijk is rond op:
– Kaartjes bij Albert Heijn
– Facebook groepen
– Instagram
– Zoeken op internet
– Marktplaats
– Vraag rond in je kennissen of bij familie

Het zal je verassen hoeveel Duitse Herders worden aangeboden. 

Controleer dierenasiels voor aangeboden Duitse Herders 

Neem contact op met een dierenasiel om uit te vinden of ze een Duitse herder puppy beschikbaar hebben voor adoptie of dat ze binnenkort Duitse herders aangeboden hebben. Je kunt een hond gratis krijgen of tegen minimale kosten voor castratie/sterilisatie en vaccinatie. De kosten zijn afhankelijk van de medische zorg die de hond heeft gehad. Als een Duitse herder pup niet beschikbaar is, vraag dan wanneer je beschikbaarheid kunt verwachten. Vraag het asiel om contact met je op te nemen als er een Duitse herder pup aangeboden wordt of beschikbaar komt voor adoptie.

Meer informatie over aangeboden Duitse Herders?

Al je meer informatie wil over hoe aangeboden Duitse Herder te vinden, hoe ze op te voeden, hoe ze te verzorgen en meer handige info, raden we het Duitse Herder Handboek aan. Deze kan je makkelijk downloaden. 

Duitse herder handboek

Duitse Herder Handboek downloaden