Duitse Herder Anti blafband

Een schokhalsband of anti blafband is een hulpmiddel dat statische elektriciteit gebruikt om de aandacht van de Duitse Herder te trekken. Ze werken goed bij de meeste hondenrassen, ook bij Duitse herders. Indien correct, zal een schokhalsband of anti blaf band jouw hond niet schaden en is het een geweldig trainingsmiddel. Hondenbezitters gebruiken anti blafbanden meestal voor hun Duitse herders om gedragingen als ongewenst blaffen, trekken aan de lijn en terugroepen te corrigeren. Kortom, een schokhalsband / antiblafband voorkomt ongewenst gedrag door het te associƫren met een statische sensatie. Duitse herder eigenaren gebruiken graag e-collars omdat ze een uiterst snel en effectief hulpmiddel zijn om jouw hond te trainen. Vaak zal jouw hond binnen een week begrijpen dat hij niet mag blaffen en zich correct gedragen. Als het gaat om blafhalsbanden voor Duitse Herders, zijn er verschillende belangrijke dingen om te overwegen.

Aanbevelingen voor het gewicht en omvang anti blafband

Je zult merken dat elke anti blafband specificaties heeft met de voorgestelde gewichtslimieten voor de Duitse Herder. Met een Duitse herder, zal je willen zoeken naar een halsband die geschikt is voor honden die tot ongeveer 90 pond wegen. Dit zal ook afhangen van jouw hond en of je een hond heeft die boven of onder de gewichtsnormen voor Duitse Herders ligt. De meeste fabrikanten vermelden specifieke hondenrassen als richtlijn voor de pasvorm van de halsband. Je moet echter nog steeds de nek van jouw hond meten om er zeker van te zijn dat je de beste pasvorm krijgt. Je wilt dat een ant blafhalsband goed past, maar niet in de nek van jouw Duitse Herder grijpt. Als de blafhalsband te los zit bij jouw Duitse herder, zal hij niet doeltreffend zijn.

Duitse herder anti blafband

Valse trekker

Een mogelijk probleem met een anti blafhalsband voor jouw Duitse herder is dat hij afgaat wanneer hij het geblaf van een andere hond detecteert. Dit kan een andere hond in jouw huis zijn of een hond die in de buurt woont, maar hoe dan ook, het is niet eerlijk dat jouw hond wordt gestraft voor het geblaf van een andere hond! Deze functie voorkomt dat dit gebeurt door alleen te reageren op de trillingen van het geblaf van jouw hond. Je wilt de gevoeligheid van de blafhalsband kunnen aanpassen aan jouw hond. Sommige honden hebben slechts een kleine trilling nodig om hen eraan te herinneren niet te blaffen, terwijl andere een groter duwtje van de anti halsband nodig hebben. Hoe dan ook, je wilt de antiblafband kunnen aanpassen aan jouw Duitse herder.

Veiligheid antiblafband Duitse Herder

Deze antiblafbanden zijn niet bedoeld om jouw training van de Duitse herder volledig te vervangen, dus veiligheidsvoorzieningen zijn belangrijk. Als je een hond hebt die niet heeft gereageerd op de maximale trilling of schok van de halsband, wil je niet dat de halsband de negatieve stimulatie aan jouw hond blijft geven. Je kunt het beste zoeken naar blafhalsbanden die een functie hebben waardoor de halsband stopt als het blaffen een bepaalde tijd aanhoudt. Anti blaf Halsbanden voor jouw Duitse herder met oplaadbare batterijen zijn het beste, want die gaan het langst mee. Je moet ook op zoek gaan naar antiblafhalsbanden die weinig batterijstroom verbruiken en alleen worden ingeschakeld om jouw Duitse herder een trilling of schok te geven als hij blaft.

Bekijk hier de bestverkochte anti blafbanden voor Duitse Herders op Bol.com.