Maak een einde aan de slechte adem van je hond met behulp van deze producten

Wanneer het gebit van je hond niet goed schoon wordt gehouden, kan hij last krijgen van een slechte adem. Dit is erg vervelend voor je trouwe viervoeter en kan zelfs leiden tot nare ziektes. Daarom is het super belangrijk om dit zo goed mogelijk bij te houden. Dit kan met behulp van bepaalde producten, zoals een speeltje of een vloeistof die je aan zijn drinkwater toe kunt voegen. Deze producten hebben dan een reinigende werking op het gebit van je hond. Lees snel verder voor de verschillende producten waar je uit kunt kiezen om het gebit van je hond zo schoon mogelijk te houden.

Altijd goed met California Pets drinkwater additief

Een veilige en eenvoudige manier om je hond te helpen met zijn slechte adem is door gebruik te maken van California Pets drinkwater additief. Dit is een vloeistof die je toevoegt aan zijn drinkwater waardoor het verandert in een mondwater. Dit mondwater reinigt en verzorgt de hele bek van de hond. Zo lost het tandplak op en wordt tandplak dat al verhard is tot tandsteen week gemaakt waardoor je het gemakkelijker kunt verwijderen. Hierdoor kan er ook minder gemakkelijk tandbederf of een tandvleesontsteking ontstaan.

Genoeg water drinken en bewegen is belangrijk. Zowel voor de mens als voor dier. Blaasontsteking komt namelijk weleens voor bij honden, net als blaasontsteking bij katten. Het is belangrijk om goed te letten op het gedrag van onze huisdieren, zodat we daarop in kunnen spelen. Plast je hond of kat bijvoorbeeld ineens heel veel, ziet de vacht er slechter uit of is hij ineens heel moe, dan suikerziekte bij je kat best de oorzaak zijn. Maak je je zorgen? Maak dan een afspraak bij de dierenarts.

California Pets drinkwater additief voor je hond

Er zitten helemaal geen schadelijke ingrediënten in California Pets drinkwater additief. Mede hierdoor kun je het gebruiken voor zowel je hond als je kat. Er zit onder andere actieve zuurstof in de vloeistof. Dit zorgt ervoor dat de schadelijke bacteriën in de bek van je hond niet langer kunnen overleven en dus ook geen nare geurtjes kunnen verspreiden.

Een slechte adem tegengaan door middel van een tooth stick

Je kunt de slechte adem van je hond ook bestrijden door de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden te gebruiken. Met deze innovatieve tandenborstel die speciaal is gemaakt om het gebit van je huisdier te reinigen, kun je namelijk snel en effectief voedselresten verwijderen. Daarnaast kun je ook heel gemakkelijk tandplak, tandsteen en verkleuringen verwijderen zonder dat het tandglazuur aan wordt getast. 

AE Dogz Pet Tooth Stick voor je hond

Wist je dat een heel groot deel van de honden na zijn derde levensjaar last krijgt van problemen aan het gebit? Dit is erg vervelend en kan de gezondheid en het welzijn van je hond flink aantasten, maar gelukkig kun je het ook voor een groot deel voorkomen door het gebit regelmatig te poetsen. Zo blijft de bek schoon en krijgen bacteriën niet de kans om vieze luchtjes te verspreiden.

Een frisse adem met de Chewsi Dental Chew Toy

Je kunt de slechte adem van je hond ook bestrijden met een speeltje waar hij op moet kauwen. Dit kan bijvoorbeeld met de Chewsi Dental Chew Toy, dat gemaakt is van natuurlijk rubber dat je hond niet zomaar kapot kan bijten. Het is dus een veilige, maar sterke manier om ervoor te zorgen dat het gebit van je hond helemaal schoon is.

De Chewsi Dental Chew Toy voor je hond

Met de Chewsi Dental Chew Toy hoef je zelf eigenlijk niks te doen om het gebit van je hond schoon te houden. Door de noppen en de ribbelige structuur op het speeltje, worden voedselresten en tandplak verwijderd. Zo kan er ook geen tandsteen of tandbederf ontstaan en blijft de gezondheid van je hond gewoon goed.

Een gezonde bek met de Dr. Brite Natural Tandspray

Een andere manier om de slechte adem van je hond te bestrijden, is door gebruik te maken van de Dr. Brite Natural Tandspray. Deze tandenspray bevat alleen maar natuurlijke middelen waardoor het helemaal veilig te gebruiken is. Je hond zal er zelfs dol op zijn en jij kunt weer fijn knuffelen zonder dat je last hebt van zijn slechte adem.

De Dr. Brite Natural Tandspray voor je hond

Dit product is helemaal biologisch en bevat ingrediënten zoals peterselie zaadolie om ervoor te zorgen dat je hond weer een frisse adem heeft. Daarnaast bevat het ook kokosolie, een middel dat al heel lang gebruikt wordt voor de mondgezondheid van de mens. Het weekt namelijk het tandsteen los, houdt de tanden mooi wit en bestrijdt de slechte bacteriën die vervelende geurtjes verspreiden. Tot slot bevat het ook propolis. Dit is een stofje dat gemaakt wordt door honingbijen en dat al door de oude Grieken gebruikt werd om schimmels en bacteriën te bestrijden.

Help je hond met de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen

Je kunt heel eenvoudig alle tandplak bij je hond weghalen met de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen. Dit is een pennetje dat je kunt gebruiken om de bek van je hond te verzorgen. Zo krijgt hij schonere tanden, sterk tandvlees en een frisse adem. De conditie van het tandvlees wordt namelijk op een natuurlijke manier verbeterd en doordat de tanden schoon zijn, krijgt je hond weer een frisse adem.

De Dr. Brite Tand- en Tandvleespen voor je hond

Bij dit pennetje krijg je ook een speciale spray. Deze moet je samen gebruiken. De spray is helemaal vegan en veilig om te gebruiken. Zo bevat het namelijk ook kokosolie, propolis, grapefruit zaadolie en peterselie zaadolie. Deze spray kun je op de tanden of op de tandvleesrand spuiten om vervolgens het pennetje te gebruiken om alle voedselresten weg te halen.

De OxyFresh Pet Dental Kit om een slechte adem van je hond aan te pakken

Tot slot kun je ook nog het gebit van je hond schoonmaken door de OxyFresh Pet Dental Kit te gebruiken. Met deze kit heb je niet alleen een tandenspray, maar ook een tandpasta met drie vinger tandenborstels. Zo kun je extra goed het gebit van je hond schoonmaken. Je kunt tandplak verwijderen zodat hij geen last krijgt van tandbederf of tandvleesontstekingen. De producten bevatten allemaal actief zuurstof, dat de schadelijke bacteriën in de bek van je hond bestrijdt. Deze kunnen namelijk niet overleven in een plek waar veel zuurstof is. Met de OxyFresh Pet Dental Kit heeft je hond de hele dag door een frisse adem en schone tanden.

Naast een stinkende adem van je hond, kan je hond ook andere vervelende luchtjes achterlaten. Vooral je hond nog klein is en nog niet zindelijk, kan het voorkomen dat je hond op bijvoorbeeld je meubels plast. Deze urine lucht van je hond verwijderen kan best moeilijk zijn, maar gelukkig zijn hier speciale producten voor die je hierbij kunnen helpen. Ook zijn er genoeg middelen die je helpen bij het verwijderen van hondengeur uit huis